Van ilyen program, ami olyan mint egy saját rádió?
Figyelt kérdés
Olyan programot keresek amellyel a saját gépemről hallgatnám a zenéket,de interneten keresztül és a telefonon.Vagyis a gép lenne a "rádió állomás" és a telefon venné a jeleit(a telefon wifi-s lenne),és legyen lekódolva h.csak én érjem el a gépet.Megoldható?2009. ápr. 20. 18:04
2/7 anonim válasza:
Lehetseges de nem programmal. Azt ugy lehetseges hogy veszel egy olyan transmittert ami a geprol a zeneket atalakitja radiosugarakka es te mobilon ha van benne radio tudod egy bizonyos tavolsagon belul hallgatni. Nem tudom lehete ilyent kapni de egyik haverom nemreg sajat kezuleg csinalt ilyent.
3/7 A kérdező kommentje:
2.válaszolónak üzem,ilyenről már hallottam,telefonokba is teszik be,neve FM Transmitter,de nem erről lenne szó.Szeretném saját zenéimet interneten keresztül hallgatni.Ha készítek egy saját weblapot akkor ez működne?
2009. ápr. 20. 18:52
4/7 anonim válasza:
Hat oszintem nem tudom, de a mobilokba fm transzmittert nem tesznek bele csak radiovevot.
5/7 anonim válasza:
off:
az fm transmitter úgy működik,hogy gyenge erősségű jelet sugároz,amit be tudsz rádióval fogni,ugyanúgy,mint akármelyik állomást
autókhoz is van ilyen
a kérdésre válaszolva:
teljesen biztos vagyok benne,hogy meg lehet valahogy oldani,de fingom sincs hogyan,meg hogy milyen jogi követelmények vannak ezzel kapcsolatban
7/7 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__72..
Csak egy erre alkalmas program kell hozzá.
Itt találsz néhányat leírással együtt:
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!