Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy kell ezt megcsinálni?...

Hogy kell ezt megcsinálni? Kell valamilyen programot letölteni, ami kezeli az ilyen fájlokat? Vagy mit kell csinálni? Ti hogy nyitjátok ki ezeket?

Figyelt kérdés

Szóval: letöltök egy ilyet: winrar zip archívum.

Utána klikk, megnyitás, tömörített mappák, oké.

Nem ajánlja fel a kibontást, kitömörítést, semmi ilyet.

Kijön egy olyan ikon, hogy fehér kocka, középen kékes minta, és semmivel sem lehet megnyitni, nem ajánlja fel a kibontást sem.

Kiírja, hogy hibás,

Itt szokott kijönni, hogy mit kíván tenni?

Kiválasztom a listából, hogy mivel akarom kinyitni.(Semmivel nem lehet.)

Vagy a webes szolgáltatással megkeresem a megfelelő programot.

Ugye én nem tudom kinyitni semmivel, az interneten meg kiírja, hogy nincs az én nyelvemen segítség, és továbbkalauzol egy angol oldalra, ahonnan én már semmit nem merek letölteni.

A gépen van winrar, de nem magyar.

Kérem, valaki magyarázza már el érthető módon, hogy ezt hogy kell már megoldani!!??

Nem értek hozzá.

Köszönöm szépen!!

2009. ápr. 20. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Jobb klik kibontás ide ha nem ajánlja föl töltsd le újra ennyi.

Hali

2009. ápr. 20. 17:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Megnyitod a Winrar-t megkeresed benne a fájlt, kijelölöd, rákattintasz az Extract To gombra, megadod, hogy hova csomagoljon, kicsomagolja, és kész is vagy.
2009. ápr. 20. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbálok segíteni,csak azt tudom mondani amit én szoktam kezdeni az ilyen tömörített fájlokkal.Nekem van fent a gépen egy WinRAR progim magyar verzió.Itt találsz ilyet. [link] Először is ki kell bontani az ilyen fájlokat és csak azután tudod megnyitni avval a programmal amihez társítod.

Ha van már jó progid akkor: rákatt a fájlra v mappára jobb egérgomb:kibontás ide:bal egérgombbal és már csomagolja is.Remélem segítettem.Ha még van kérdésed akkor írj.

2009. ápr. 20. 17:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Bár a WinRAR csak demó verzio,használj inkabb 7-zip -et ingyenes és magyar,. [link]
2009. ápr. 20. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!