Hogy kell ezt megcsinálni? Kell valamilyen programot letölteni, ami kezeli az ilyen fájlokat? Vagy mit kell csinálni? Ti hogy nyitjátok ki ezeket?
Szóval: letöltök egy ilyet: winrar zip archívum.
Utána klikk, megnyitás, tömörített mappák, oké.
Nem ajánlja fel a kibontást, kitömörítést, semmi ilyet.
Kijön egy olyan ikon, hogy fehér kocka, középen kékes minta, és semmivel sem lehet megnyitni, nem ajánlja fel a kibontást sem.
Kiírja, hogy hibás,
Itt szokott kijönni, hogy mit kíván tenni?
Kiválasztom a listából, hogy mivel akarom kinyitni.(Semmivel nem lehet.)
Vagy a webes szolgáltatással megkeresem a megfelelő programot.
Ugye én nem tudom kinyitni semmivel, az interneten meg kiírja, hogy nincs az én nyelvemen segítség, és továbbkalauzol egy angol oldalra, ahonnan én már semmit nem merek letölteni.
A gépen van winrar, de nem magyar.
Kérem, valaki magyarázza már el érthető módon, hogy ezt hogy kell már megoldani!!??
Nem értek hozzá.
Köszönöm szépen!!
Jobb klik kibontás ide ha nem ajánlja föl töltsd le újra ennyi.
Hali
Megpróbálok segíteni,csak azt tudom mondani amit én szoktam kezdeni az ilyen tömörített fájlokkal.Nekem van fent a gépen egy WinRAR progim magyar verzió.Itt találsz ilyet. [link] Először is ki kell bontani az ilyen fájlokat és csak azután tudod megnyitni avval a programmal amihez társítod.
Ha van már jó progid akkor: rákatt a fájlra v mappára jobb egérgomb:kibontás ide:bal egérgombbal és már csomagolja is.Remélem segítettem.Ha még van kérdésed akkor írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!