Hogyan lehet az Edius 6-ban eltűntetni a "DIVX" feliratot a videóról?
Figyelt kérdés
Amit amúgy maga az Edius rak rá (a jobb alsó sarokba, nem mindig,de néha feltűnik), nem is értem miért rakja rá.2011. szept. 4. 16:20
1/6 anonim válasza:
Fizetős program, azért rakja rá, hogy megvegyék, ha használni akarják, de legyen mód a kipróbálásra.
2/6 anonim válasza:
Ja és nem a divx kodek teszi rá? Más kodeket használva nem lenne jó? Például az ingyenes xvid.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Jó ötlet! Kipróbálom!
2011. szept. 9. 18:14
4/6 A kérdező kommentje:
Valamiért nem működik.
Ezt töltöttem le és telepítettem fel: [link]
Ez biztos jó? Mert semmi hatása sincs.
Letöröltem a divx-et, és ezt tettem fel, és most újra nincs egyáltalán kép.
Valami ötlet?
2011. szept. 9. 18:29
5/6 A kérdező kommentje:
Válaszolok magamnak:) - hátha más is rábukkan erre a kérdésre.
Figyi, csináld az, hogy nem divx codecet teszel fel hanem a CCCP codec pack csomagot, abban nincs divx, de viszi a divx-es videókat, és nem rak feliratot a vidire, Ediusban sem (és gondolom más videókészítőben sem.)
De azt meg kell jegyeznem, hogy lassíthatja a gépet a sok codec.
2011. szept. 13. 20:57
6/6 anonim válasza:
Sehogy. A logó a videó képének része, amit nem lehet eltüntetni utólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!