Diák vagyok kaphatok ingyesnes programokat? És hogyan?
Nem, a felsőoktatásban minden hallgatónak jár ez, teljesen függetlenül attól, hogy milyen szakra jár.
Persze, mondjuk egy informatika szakosnak járhatnak további programok is ingyen, az már az adott egyetemtől/kartól függ.
Én az MSDNAA-ról beszéltem, itt nem függ semmi az egyetemtől (ill. csak annyi, hogy partner-e).
Tisztaszoftver oldaláról:
"A Tisztaszoftver Program keretében 2012. március 1-jéig szóló licenc megállapodás értelmében a köz- és felsőoktatási intézmények számítógépein, a felsőoktatási intézmények oktatói és dolgozói, valamint az általános és középiskolák pedagógusai otthoni számítógépein is jogtisztán használhatók a Microsoft Windows Frissítés (upgrade), valamint a Microsoft Office termékek, "
Szó nincs arról, hogy a diákok is kapnak.
Igaz, nem ástam bele magamat igazán, ezelőtt 1 évvel még sokkal jobb feltételek voltak.
Igen, amúgy én is az MSDNAA-ra gondoltam, és sokkal inkább intézményfüggő, hogy elérhető-e. Ez a Tisztaszoftver meg egy egységes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!