Mapege kérdése:
Hogyan készítsek saját szerveremhez plugint? (minecraft)
Figyelt kérdés
Sziasztok Az lenne a kérdésem hogy minecraft szerómhoz hogy tudok plugint készíteni (saját)2011. szept. 2. 21:57
1/6 anonim válasza:
Ha tudtam volna hogy egy ennyire faék-szerű játék híres lehet 2011-ben, én magam csináltam volna meg. DUUHHH!
2/6 anonim válasza:
Előző: ezzel a "faék"-kel mégis több milliárdan játszanak és még az elején egyetlen egy ember csinálta szal kuss.
Kérdező:a bukkit pont org-on nézz körül ott k*rva sok plugin van azthiszem külön készítő nincsen :(
3/6 anonim válasza:
több milliárdan? XD ez jó vicc volt
4/6 anonim válasza:
amugy tényleg szégyen hogy ennyire kedvelt lett ez a játék
egyetlen grafikai effekt, ssao van rajta :D
5/6 RicsiX122 válasza:
Az eggyáltalán nem számít... És igaza van a 2. kommentelőnek ... (y)
6/6 anonim válasza:
Java programozási tudásra lesz szükséged és a Java fejlesztői környezetre. Nem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!