Xp lévő felhasználó fiókok korlátozására tudtok adni programot?
Figyelt kérdés
Helyi biztonsági házirendhez nem akarok hozzá nyúlni! Vendég felhasználó fiók sem játszik!
Egy programot szeretnék vagy valamilyen megoldást amivel otthoni pc en lévő felhasználó fiókokat tudom korlátozni mint rendszergazda: Internet, programok telepítése, játék mód, lejátszók... stb egyszóval mindenhez kód.
Net kávézóba láttam olyat hogy: felhasználói fiókban minden korlát ami létezhet illetve adtak egy kódot amit beütöttem majd 30 perc után a gép leállt... A program nevét nem árulták el viszont azt megosztották velem hogy nincs server csak switch és router...
2011. szept. 2. 15:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!