Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ajánlanátok egy olyan programo...

Ajánlanátok egy olyan programot, amivel. (? ) (folyt. Lent)

Figyelt kérdés

..le tudnám szedni erről a lépről a "Chef Décor" feliratot?

[link]

Nagyon nagyon köszönöm!!!

2011. szept. 2. 11:46
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
*képről
2011. szept. 2. 11:46
 2/15 Beliel ***** válasza:

Ha nem a méret a lényeg akkor tessék: [link]

Ha az is számít akkor photoshop.

2011. szept. 2. 11:54
 3/15 A kérdező kommentje:
De, sajnos a méret nagyon számít! :) Melyik photoshoppot használjam? Hogy tudom vele leszedni a feliratot?
2011. szept. 2. 12:07
 4/15 anonim ***** válasza:

Ha eddig nem használtál photoshop-ot, és nem tudod rendesen kezelni, ne ezzel kezdjed el.

Ez nem olyan egyszerű feladat ám, a feliratot nem lehet csak úgy törölni. Tulajdonképpen photoshopban ki kell festeni a feliratot, úgy hogy ne legyen észrevehető. Ehhez pedig igenis rengeteg türelemre, és kezelésbeli jártasságra van szükség.

2011. szept. 2. 12:13
 5/15 anonim ***** válasza:

Szóval még aki jártas photoshopban, az is inkább megpróbál olyan képet keresni ami felirat nélküli, nagyobb felbontású. Javítgatni csak akkor kezd el, ha már egészen biztos, hogy nincs más lehetőség.

Találtam pl gugliban 600*600-asat

[link]

Ha ez még megfelel, akkor inkább ezt használd.

2011. szept. 2. 12:17
 6/15 A kérdező kommentje:

Használtam már photoshop-ot, elég sokszor, csak azt nem tudom, hogy le lehet egyszerre szedni a feliratot (mert azt utólag tették rá) vagy tényleg ki kell e festegetni? Vágtam már fotókat, színeztem őket, stb. Viszont nem tudom, hogy melyik programmal lenne ezt a legjobb megcsinálni. Kéne egy kis segítség, hogy hogyan lehet, de türelmem és időm lenne beszínezgetni is...

Szóval, valaki akkor mondana egy megfelelő programot, amivel ezt megcsinálhatnám, és nem a legbonyolultabb kezelni? :)

2011. szept. 2. 12:36
 7/15 A kérdező kommentje:
... és persze nem csak ez az egy képem lenne, de nagyon kedves tőled, hogy belinkeltél egy 600x 600 ast.. :) Én is megtaláltam ezeket a méreteket, de nagyobba kéne... Illetve, amint már említettem, nem csak ez az egy képem lenne.. :/
2011. szept. 2. 12:37
 8/15 anonim ***** válasza:

Nem mondom, hogy egyszerű de ilyesmi feladatot a nagy guruk mint pl.: A számítógépes grafika tanszék egyetemi doktora képfeldolgozó algoritmus(ok) írásával/felhasználásával oldaná meg pl. MATLAB-ba.

Én nem vagyok benne olyan profi, de tudom hogy így van.

2011. szept. 2. 12:47
 9/15 anonim ***** válasza:
Fogod és átméretezed inrfanview-ben. Annyira nem hű de részletes kép, hogy számítson...
2011. szept. 2. 12:52
 10/15 Beliel ***** válasza:
Klón bélyegzővel nyomassad photoshopban menni fog... ezt megcsináltam neked: [link]
2011. szept. 2. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!