Ajánlanátok egy olyan programot, amivel. (? ) (folyt. Lent)
..le tudnám szedni erről a lépről a "Chef Décor" feliratot?
Nagyon nagyon köszönöm!!!
Ha nem a méret a lényeg akkor tessék: [link]
Ha az is számít akkor photoshop.
Ha eddig nem használtál photoshop-ot, és nem tudod rendesen kezelni, ne ezzel kezdjed el.
Ez nem olyan egyszerű feladat ám, a feliratot nem lehet csak úgy törölni. Tulajdonképpen photoshopban ki kell festeni a feliratot, úgy hogy ne legyen észrevehető. Ehhez pedig igenis rengeteg türelemre, és kezelésbeli jártasságra van szükség.
Szóval még aki jártas photoshopban, az is inkább megpróbál olyan képet keresni ami felirat nélküli, nagyobb felbontású. Javítgatni csak akkor kezd el, ha már egészen biztos, hogy nincs más lehetőség.
Találtam pl gugliban 600*600-asat
Ha ez még megfelel, akkor inkább ezt használd.
Használtam már photoshop-ot, elég sokszor, csak azt nem tudom, hogy le lehet egyszerre szedni a feliratot (mert azt utólag tették rá) vagy tényleg ki kell e festegetni? Vágtam már fotókat, színeztem őket, stb. Viszont nem tudom, hogy melyik programmal lenne ezt a legjobb megcsinálni. Kéne egy kis segítség, hogy hogyan lehet, de türelmem és időm lenne beszínezgetni is...
Szóval, valaki akkor mondana egy megfelelő programot, amivel ezt megcsinálhatnám, és nem a legbonyolultabb kezelni? :)
Nem mondom, hogy egyszerű de ilyesmi feladatot a nagy guruk mint pl.: A számítógépes grafika tanszék egyetemi doktora képfeldolgozó algoritmus(ok) írásával/felhasználásával oldaná meg pl. MATLAB-ba.
Én nem vagyok benne olyan profi, de tudom hogy így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!