Hogyan kell telepíteni a játékot (torrent) (tovább lent)?
Ezt írja ki a telepítési útmutató:
1. Unrar.
2. Burn or mount with Daemon tools.
3. Install the game. When asked for a serial enter one of the following:
RLD12-XTBWA-RLD13- RLD4E-VERAN-DALWA-YS3XA-TPCCR
4. Copy the cracked files located in the Crack directory on the CD to your
installation directory.
5. Play the game
Szerintem az angol tudásoddal van gond, de nem számít:
1. Kibontod az adott fájlt WinRAR nevű programmal (Extract, vagy Kibontás)
2. Daemon Tools programmal bemountolod. Megnyitod a Daemon Toolst, Virtuális lemez megnyitása, kiválasztod.
3. Be adja a játék telepítőjét, amit bemountoltál virtuális kép formájában. Értelem szerűen feltelepíted a kívánt helyre. A serial codehoz beírod ezt: RLD12-XTBWA-RLD13- RLD4E-VERAN-DALWA-YS3XA-TPCCR
4. Van egy kisméretű fájl az egyik mappában, ott kell legyen a letöltött játékkal együtt. Azt bemásolod oda, ahova feltelepítetted a játékot.
5. Játssz. :D
Remélem hasznos választ tudtam adni, ha nem sikerült, akkor részletesebben leírom.
1.kicsomagolod
2.mountolot daemon toolsba (gondolom egy iso lesz a rarban)
3.telepíted a játékot,és ahová kéri megadod a kódot:
RLD12-XTBWA-RLD13- RLD4E-VERAN-DALWA-YS3XA-TPCCR
4.crackeled
5.indítod a játékot
kb ennyi de nem betű pontos a fordítás,mivel gyenge vagyok angolból de sok játékot telepítettem már
Nos, akkor leírom ezt a bemountolást is.
Megnyitod a Daemon Tools nevű programot.
Lent, a jobb alsó sarokban megtalálod a logóját a programnak.
Jobb klikk rá. Ott látni fogsz egy ilyen írást: Virtual CD-DVD ROM. Rámész arra, és ott rámész a Set number of devices fülre. Ott bejelölsz egy drive-ot. De ha már előre van 1 drive készítve, akkor az utóbbi cselekvésre már nincs szükség. Tehát ott tartottunk, hogy van 1 virtual devicenk. Így tudod bemountolni a fájlt: Virtual CD-DVD ROM > Device0 : [G] No Media > Kiválasztod a fájlt am it be kell mountolj. Egy kicsit vársz, aztán be kell adja a telepítőt.
Ha még mindig nem érted, akkor csatolok képeket is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!