Mozilla 6. 0, csak nekem ilyen?
Ez az oka, a SSL/TLS hitelesítést fertőzi meg iráni "barátunk"! Hamis Google keresővel lopja a jelszavakat stb.
Eszközök/Beállítások/Haladó/Titkosítás.
Futtasd le az ESET Online Scannerét.
Nálam normálisan működik, betölt mindent.
Érdekes módon nálam is rossz volt röpke öt percig, mert lecseréltem az összes Adobe Flash Playert (IE, NON_IE, Chrome). Firefox-hoz NON-IE kell.
Lecseréltem az Adobe Shockwave Playert.
Lecseréltem a Java Control Panelben ("gőzölgő kávéscsésze") a Java Free-t (1.0.6.26).
Böngészők és levelező kliensek cseréje.
Ccelaner lefuttatása
Töredezettség mentesítés, Lemezellenőrzés (CHKDSK) lefuttatása.
Virusirtó lefuttatása (semmi nincs).
Több órai munka, de megéri, nem kellett a Windows-t újratelepíteni.
Nekem is ilyen volt,néha iszonyatosan be lassult,nem töltött be oldalakat.De ma rá löktek még egy frissítést,azóta nincs gond vele eddig.
Engem ami zavar az hogy mostanában a Firefox kompatibilitás szempontjából nem követi a böngésző kiegészítőket..Jobban mondva a kiegészítők nem követik a Firefox-ot.Egyre gyakrabban lök ki a Firefox kiegészítőket frissítések után és egyre több időbe telik mire a kiegészítők újabb verziói kompatibilisek lesznek Firefox-al...Ez miért van?
Azt látom mostanában mintha mindenki a Google Chrome-ra lenne rá izgulva,csomó progi (például adobe vagy egyéb böngésző kiegészítők) fel ajánlják a Chrome telepítését is..
Google hadjáratot indított a böngésző piacon vagy mi van?
"Egyre gyakrabban lök ki a Firefox kiegészítőket frissítések után és egyre több időbe telik mire a kiegészítők újabb verziói kompatibilisek lesznek Firefox-al...Ez miért van?"
Mert a főverzió számozás nincs beprogramozva az addonban.
Megoldás 1: [link]
Megoldás 2: [link]
"Google hadjáratot indított a böngésző piacon vagy mi van?"
Igen. Valamint kereső piacon, OS piacon, mobil piacon stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!