Win 7-nél ha felrakom az automatikus frissitéseket akkor lassulhat a gép?
Figyelt kérdés
Hallottam olyanról ,hogy lassíthatja a gépet az hogyha az összes automatikus frissitést felrakom a service pack 1-el együtt. (telepítésnél azt pipáltam be ,hogy csak a fontos frissítések legyenek telepítve). És ,hogy ezek a fontos frissítések mennyire fontosak + a service pack1?2011. aug. 31. 20:08
1/2 anonim válasza:
Biztonsági frissítés...mint a nevében is benne van, hibákat javít és a rendszer biztonságát növeli, kicsit olyan mintha mondjuk a vírusírtód nem frissítenéd soha.
2/2 anonim válasza:
Ezt én is hallottam, xp-nél pedig tapasztaltam. Csináltam egy sp3 integrált telepítőt. Az sp1+frissítgetésekhez képest jobban futott, a mérete is sokkal kisebb volt.
Viszont win7 esetén nem tudom mi a helyzet. Azért érdemes integrálni az sp1-et a telepítőbe szerintem, van rá leírás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!