XP-m van es Explorer 8-am. Változtassak W7-re es Exp 9-re? Már a Youtube is sírt érte. De Hogyan?
Windows-t ingyen letölteni illegális. Persze ettől még sokan használnak letöltött oprendszert. Boltban megvéve legális és a frissítések is nyugodtan letölthetők vele. Persze nem olcsó, 25-30 ezer körül van egy Home Premium, ami elég bárkinek.
Az Internet Explorer a Windows része, de a reguláció változása óta a Microsoft köteles megadni a lehetőséget a böngésző kiválasztására telepítés után.
Mindazonáltal nem az Internet Explorer a legjobb alternatíva, ha böngészőről van szó. Sokkal jobbak vannak nála: Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari
Amit elsőre nem árt tudnod, hogy a Windows nem ingyenes. Az csak egy dolog, hogy mi nem éppen legálisan letöltjük és használjuk. Másrészről az IE -n kívül rengeteg jó böngészőprogram van, ami támogatja a mai modern Webes technológiákat, és még csak Windows 7 -et sem kell miatta telepíteni.
Azon kívül mint ahogy az előző is mondja, lehet nem is bírná a géped a Windows 7-et.
Az XP tök jó! + firefox 5.0.1 példának és kész, semmi bajom vele.
Életembe 1x vettem home xp-t de nagyon megbántam, a haverok között ill mindenhol kéz alóli xp-vel rendelkeztek, és egyébként is azóta már csődbe mentem volna ha mindenért fizetek, ez azoknak gáz akiket hivatalosan is ellenőriznek.
Régen volt olyan hogy beköptek vkit hogy másolja és eladja a dvd-ket és kijöttek ellenőrizni de az is azért volt mert a szomszéd egy köcsög volt.
Igen, ha én is ha minden szoftverért pénz adnák, már rég földönfutóvá váltam volna, vagy az éhhalál környékezne.
Félreértés ne essék, attól még rengeteg eredeti főleg játék szoftverem van. De hogy Windows -ért pénz adjak? Nincs az az Isten. :D Esetleg akkor, ha nem lenne benne ez a sok sz*r korlátozás. De még sajna még a szinte megfizethetetlen dobozos változatokban is vannak korlátok. :(
De ha vállalkozásom lenne, akkor én is rá lennék kényszerülve arra, hogy megvegyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!