Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Megfelelő vírusvédelemhez...

Megfelelő vírusvédelemhez elengedhetetlen hogy az oprendszer naprakész legyen?

Figyelt kérdés
nod32 besárgul és erre panaszkodik :S mert ki van kapsolva az automatikus frissítés,semmi ilyesmi nem kell,de attól még véd rendesen?
2011. aug. 30. 00:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem szükséges, sőt nem is ajánlott az oprendszert frissíteni. Nekem több mint 1 évig ment az xp frissítés nélkül, és ki tudja meddig ment volna még, ha nem cserélem le win7-re. Ellenben többször hallottam már olyat, h a frissítés tette tönkre a windózt.
2011. szept. 1. 21:18
 12/13 Argloss ***** válasza:
A Windows frissítések biztonsági réseket tömnek be, olyanokat, amiket a vírusirtók nem feltétlenül tudnak védeni. Emiatt érdemes frissíteni és fura azt mondani, hogy nem ajánlott a telepítésük... Bár tényleg nem árt egy hét késéssel, mert addigra valószínűleg kiszűrik ha egy frissítés hibás lenne... Igazából nekem még sohasem okozott problémát egy frissítés sem, de olvastam már ilyet...
2011. szept. 1. 21:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha tört (nem eredeti) a Windows, akkor is lehet frissiteni, de Internet Explorerrel. Windows Update, megkeresi a frissitéseket, aztán Egyéni. A WGA (eredetiség ellenőrző) kivételével minden mást jelölj be. Ezek a frissitések mehetnek.
2011. szept. 1. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!