Megfelelő vírusvédelemhez elengedhetetlen hogy az oprendszer naprakész legyen?
Figyelt kérdés
nod32 besárgul és erre panaszkodik :S mert ki van kapsolva az automatikus frissítés,semmi ilyesmi nem kell,de attól még véd rendesen?2011. aug. 30. 00:54
11/13 anonim válasza:
Nem szükséges, sőt nem is ajánlott az oprendszert frissíteni. Nekem több mint 1 évig ment az xp frissítés nélkül, és ki tudja meddig ment volna még, ha nem cserélem le win7-re. Ellenben többször hallottam már olyat, h a frissítés tette tönkre a windózt.
12/13 Argloss válasza:
A Windows frissítések biztonsági réseket tömnek be, olyanokat, amiket a vírusirtók nem feltétlenül tudnak védeni. Emiatt érdemes frissíteni és fura azt mondani, hogy nem ajánlott a telepítésük... Bár tényleg nem árt egy hét késéssel, mert addigra valószínűleg kiszűrik ha egy frissítés hibás lenne... Igazából nekem még sohasem okozott problémát egy frissítés sem, de olvastam már ilyet...
13/13 anonim válasza:
Ha tört (nem eredeti) a Windows, akkor is lehet frissiteni, de Internet Explorerrel. Windows Update, megkeresi a frissitéseket, aztán Egyéni. A WGA (eredetiség ellenőrző) kivételével minden mást jelölj be. Ezek a frissitések mehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!