World fájlméretének csökkentése?!
Sziasztok! El szeretnék küldeni egy word doksit emailben, azonban a túl nagy fájl miatt nem kapja meg a címzett (19.000 KB). Hogyan tudnám lekicsinyíteni a fájl méretét? Egyébként szakdolgozatról van szó, diagramokat, képeket is tartalmaz, szerintem emiatt nem lehetséges.
Előre is köszi.
Próbáltam a winrarral, amit az első válaszadó linkelt be, de sajnos nekem nem kicsinyítette le :(
2. válaszadó: a diagramok nem nagyok, pont akkorák, amit megadtak a formai követelményeknél. Ajj, én annyira nem értek ezekhez, és nem tudom, hogy oldjam meg :(
Kedves kérdező! Én írtam az első linket.
Azért nem ajánlottam a kicsinyítést mert túl nagy a fájlod és ezt vszínű nem tudod a zippelés után sem egy levelező rendszer számára emészthetővé tenni.
Amit linkeltem azok nem kicsinyitik hanem feldarabolják x darabra. Szomorú vagyok hiszen csak Miattad:-) direkt kipróbáltam a FreeCommanderrel amin pont azok a funkciók vannak mint a linkben szereplő TotalCommandernek és nekem sikerült:-) Be lehet állítani, hogy hány darabra vágja, kijelzi a darabok méretét is, elkésziti a darabolást meg mellédob egy bat filet is, amire ha ráklikkelek össze is állítja.
Ha nem hiszed, hogy ez működik akkor küldj a mail címemre egy akármilyen word fájlt amit tudsz és nem indiszkrét:-) én szétdarabolom, darabokban több levélben visszaküldöm, Te egyesével lemented 1 helyre, rákattintasz a bat fájlra és hoppá össze is áll az eredeti fájl. Ha ez sikerül akkor a Te túlméretezett szakdolgozatoddal is sikerülnie kell:-)
Kedves Utolsó Válaszadó!
Nagyon szépen köszönöm a segítséged, nagy nehézségek árán sikerült :)
Még egyszer köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!