McAfee leblokkolta a Firefox-ban az internek hozzáférést. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Ma reggel frissült a Firefox. Azóta a McAfee állandóan azt írta ki, hogy a firefox.exe nem biztonságos. Rámentem, hogy hozzáférés letiltása, azóta nem is tudok, internetezni, ha megnyitom a Firefox-ot.
Ha letötlöm a Firefox-ot és telepítek egy másik verziót akkor fogom tudni használni?
(Mivel a firefox.exe lett blokkolva így nem vagyok benne biztos,hogy működne az ujratelepítet változat, mivel annak a neve is firefox.exe lenne.)
Az Explorerrel nem vagyok kibékülve, valamiért lassú a netbookon. (win7-et használok)
2011. aug. 29. 13:50
1/1 anonim válasza:
pl. használj NORMÁLIS víruskeresőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!