Falánk Panni morzsái 2. Hol tudom letölteni? Nem a DEMO verziót.
Figyelt kérdés
Már kerestem a különböző warez oldalakon, sőt, még nCore-on is, de sehol sincs fent. Ez egyébként egy olyan program, amiben a recepteket lehet "rendszerezni". Válaszokat előre is köszönöm!2011. aug. 28. 14:34
1/10 anonim válasza:
Gondolom más munkájáért fizetni luxus. A kaját is lopod ezek szerint?
2/10 anonim válasza:
Hogy jön ide a kaja te észlény?
3/10 anonim válasza:
Talán úgy hogy a kajával is dolgozott valaki...?
4/10 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy ez egy program . . . Amibe a felhasználó fogja feltölteni a recepteket. De alapvetően ez egy program.
2011. aug. 28. 14:49
5/10 anonim válasza:
És akkor ha már program, akkor azzal nem dolgozott senki, vagy mégis mit gondolsz? Ha ingyen kell, írj magadnak, vagy keress alternatívát.
6/10 anonim válasza:
Tehát ha letöltök egy dr house epizódot, vagy ellopok a pékségből egy kiló kenyeret, az ugyanaz a kategória?
7/10 anonim válasza:
Még mindig a filmekkel jössz, holott a zene és film letöltése itthon legláis, ahogy ezt már többször leírtam, de még mindig nem fogtad fel. És igen, ha a pékségből lenyúlod a kenyeret, vagy letorrentezel egy crackelt programot, ugyanúgy lopás.
8/10 anonim válasza:
Én most nem a jogi, hanem az erkölcsi oldaláról közelítem meg a dolgot. És neked lehet, hogy ugyanolyan, de nekem nem.
9/10 anonim válasza:
Szerintem 3000 Ft-ot megér a progi van hozzá 1000 recept is.
10/10 Sracz66 válasza:
3000-t (talán) megérne nekem is... Csakhogy a progi ingyenes tárhelyen található honlapján egy ingyenes email-címen kívül semmilyen más használható infó nincs a programmal kapcsolatban. Az sem, hogy 3000 Ft lenne, vagy akár több, vagy kevesebb. Az oldal fóruma nem működik, a vásárlás link az éppen megnyitott oldalon hagyja a weblapot (tehát az sem működik). Én is keresem tehát a lehetőséget, mert egy nem ingyenes program ingyenes és igénytelen weblapja nem inspirált vásárlásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!