Hogyan tudnám integrálni windows 2000 iso file ba a sata controllert?
Figyelt kérdés
van egy windows2000 iso file-m és abba szeretném integrálni a sata vezérlőt, mert a telepítésnél nem ismeri fel!2011. aug. 27. 19:54
1/9 anonim válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
Használni szeretném ennyi. Amm ezt ismerem, köszi. Szerinted azt hogy lehet megcsinálni, hogy van egy .iso file-om és abba szeretném rakni az iso fileokat, de ehhez valahogy meg kéne nyitnom és újra iso-t csinálni belőle :O
Segítenél ?? köszi előre is
2011. aug. 27. 20:10
4/9 A kérdező kommentje:
Igen mivel át kéne szerkeszteni, hogyfelismerje a sata controllert
2011. aug. 27. 20:23
5/9 anonim válasza:
Ott az orrod elött a leirás - amit ráadásul ismersz is - mint nem vágsz rajta okoska?
6/9 A kérdező kommentje:
TUDOM HOGY KELL, DE: mivel az alap letöltött iso file-ba NINCS benne a sata controller, ezért beleszeretném tenni, és ahhoz meg kell nyitni az iso-t és újra iso-t kell belőle csinálni!
2011. aug. 27. 20:42
7/9 A kérdező kommentje:
az iso filet lehet módosítani?
2011. aug. 27. 20:51
8/9 A kérdező kommentje:
Megcsináltam! A fileokat beleraktam az "i386" mappába mindent felülírtam és a telepítőnél az írja hogy nincs meg vagy sérült ez a file: txtsetup.ini
Nem hiszem el..
Valaki ha tud linkeljen be egy olyan torrentet amiben van interálva a sata controller! DE VALAMI SÜRGŐS SEGÍTSÉGET KÉRNÉK!
2011. aug. 27. 21:13
9/9 anonim válasza:
nLite segítségével tudod beintegrálni, a Driverek részlegnél.
Nincs szükség semmiféle ISO módosításra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!