A windows movie makerban hogy kell ezt megcsinálni? (lent) (vagy egy jobb vágóprogram esetleg? )
szal beimportáltam egy (EGY DARAB!!!)videot és felbontotta valamiért baromisok kockára.mindegy,végülis csak annyi lenne,hogy van 2-3 jelenet,amit ÖSSZEakarok illeszteni.hogyan kell?(behúztam a történetsorba mind a 3-mat,de nemtom onnantól hogyan)
kösz előre is a segítséget!
vagy ha valami jó vágóprogramot ajánlanátok...(úgy,hogy lejátszom a videot,és megjelölhetem,hogy hanyadik perctől hanyadikig akarom kivágni)
Mit nem értsz okoska? Ha behúztad a 3 subclipet akkor az kész, már csak konvertálni kell. A lejátszó ablakban láthatod milyen lesz a végeredmény.
Kulcskockáknál jelenetekre szabdalja, de ez csak virtuális, azért teszi hogy a munkádat megkönnyitse, ugyis jelenetváltásnál fogod vágni. Ez a szolgáltatás kikapcsolható, ez csak extra.
jólvan.csak nem tetszett a megszólítás.
de am tényleg kösz,mert már nagyon idegesített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!