Hogyan tudnék otthon a számitogépemel zenét csinálni?
Figyelt kérdés
Rap zenére gondoltam és azt hallotam hogy ez meg oldható a számito gépemel.Milyen eszközök kellenek hozzá?(pl.:mikrofon),milyen program?
2011. aug. 27. 14:25
1/7 anonim válasza:
Fl Studio full verzió-val tudsz beatet csinálni. Hangot meg bármilyen mikivel tudsz felvenni, csak akkor már össze kéne dobni valami kis házi stúdiót meg jobb mic-re befektetni különben csak velemi recsegős szar lesz az egészből. Ja és arra felhívnáma figyelmed hogy fl stúdióhoz több hónap gyakorlás kell hogy tűrhető beatet összerakj vele. amúgy szívesen segítek a témában. :)
2011. aug. 27. 14:46
2/7 A kérdező kommentje:
14:46 köszi szépen nagyon hasznos volt a válaszod látom jártas vagy a témában akkor esetleg el tudnád magyarázni hogy most ugye fel éneklek egy szöveget és van az alap azt hiszem így hívják !:D egy szerűen hogy tudok alapot szerezni? (Alap: arra gondolok ami zene szól)
2011. aug. 27. 16:25
3/7 anonim válasza:
Nézelődhetsz neten hátha találsz szabadon használható alapokat, és azokra megpróbálhatsz felnyomni szöveget. Mint már írtam az Fl studioval lehet ütős alapokat össze rakni ha értesz hozzá meg van gyakorlatod.
köszi szépen akkor egy olyan 10-12e.ft-ból el tudom azt érni hogy fel énekkejek egy alapra,ugye? és még egyszer köszönöm a válaszodat! ja ha még lesz valami amit nem tudok akkor majd még írok!
2011. aug. 27. 18:50
5/7 A kérdező kommentje:
ja igen szóval összegezve akkor veszek egy mikit és letöltöm azt a programot amit mondtál és találok szabad alapot akkor mehet a szövegelés!:D
Ja még egy kérdésem lenne és után azt hiszem nem is zaklatlak tovább mi az a fülhallgató amit a RAP-erek viselnek?,mire szolgál? és próbáljak be szerezni egy olyan fülhallgatót is? (bocsi hogy ennyire tudatlan vagyok ebbe a témában)
2011. aug. 27. 19:04
6/7 anonim válasza:
A füles arra jó hogy miközben felénekled a szöveget halld az alapot :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.