A windows 2000 telepítőt hogyan lehet elindítani?
A windows 2000 telepítőjét szeretném elindítani, hogyan lehetne? Amikor beteszem a cdt és a biosban átállítom hogy cd ről bootolojn, akkor semmi, bebootolja a merevlemezt!
Esetleg usb ről lehetne telepíteni, vagy usb-s boot loadert lehetne esetleg készíteni, és ha igen akkor honnan szedjek le jhozzá fileokat?? Mert már végnéztem az összes magyar és angol topicot! Ha valaki tudja akkor plz írja le!
Szia!
Az előbbi válaszok nem voltak nagyon hasznosak, ezért én megpróbálom részletesen leírni az egész folyamatot.
Az egyik kommentedből kiderül, hogy neked Nero programod van.
1. Legelőször is lépj be a Nero-ba, majd válaszd ki az "Írás képfájlt vagy mappát" opciót, majd válaszd ki a képfájlt, vagyis azt a fájlt, ami .nrg végződésű. Ezután kiírod egy DVD lemezre, majd ha megtettél minden előkészületet (biztonsági mentés, stb.), akkor rakd be a meghajtóba a kiírt Windows 2000-ret, majd indítsd újra a gépet.
2. Lépj be a BIOS menübe, és állítsd be hogy honnan bootoljon a rendszer, jelen esetben a CD-rom meghajtóból. Ezután mentéssel lépj ki, majd az a képernyő fogad, hogy CD-ROM-ról való indításhoz nyomjon megy egy billentyűt. Értelemszerűen nyomj meg valamit, majd kövesd a telepítő utasításait. :)
Ha még bármi kérdésed lenne, írj! :)
Amúgy sikerült az egész, elindult a telepítő!! Egyet szeretnék mág kérdezni, hogy sata HDD-re hogyan lehetne telepíteni? Mert azt írja hogy a HDD vagy sérült v. formázatlan! Gondolom nem ismeri fel a sata-t!
Itt egy link: [link]
Valaki elmagyarázná hogy mit is kell csinálni?
Szerintem az ezen az oldalon leírtak jók lesznek!
Valaki le írná hogy mit is kell csinálni?
Itt van lefordítva:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!