Milyen ingyenesen letölthető, jó videószerkesztő program létezik?
Figyelt kérdés
A Windows Movie Maker-hez hasonló,könnyen kezelhető és lehetőleg magyar videószerkesztő programot keresek, ha írtok, kérlek azt is írjátok meg,hogy honnan tudnám letölteni. Előre is köszönöm! :)2009. ápr. 17. 14:30
1/5 anonim válasza:
ez a kérdés már annyiszor elhangzott, de még soha nem jött rá semmilyen normálsi válasz, pedig engem is úgy érdekelne ....
2/5 anonim válasza:
Sajnos nem nagyon van ilyenből ingyenes.Crackelni kell.Esetleg virtualdub,de az nem a windows movie makerhez hasonló,klasszikus videoszerkesztő.
Amik jók,azok mind fizetősek:
sony vegas,adobe premier pro,ulead video studio,pinnacle video studio például
Ráadásul kell alájuk egy kisebb fajta erőmű.
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Kerestem pedig a kérdések között,ezek szerint én nem találtam, bocsánat. Sajnos sejtettem,hogy nem lesznek... köszönöm mindenkinek!
2009. ápr. 17. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!