Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Metin2 GF klienset hogy tudom...

Metin2 GF klienset hogy tudom feltörni? ,

Figyelt kérdés

A rendes GF kliensről beszélek, ( [link]

Kicsomagoltam már a pack mappába lévő root, locale stb EIX/EPK fileokat módosítottam a szerverinfo.py-t stb... De nem indul ("Mc" indítóval próbálom). Segítene valaki?

2011. aug. 25. 17:40
 1/4 anonim ***** válasza:
A mappanevekből és a kiterjesztésből ítélve szerintem a GF klienst Linuxra csinálták. Bootolj be erről live módban és indítsd el vele a klienst: [link]
2011. aug. 25. 18:14
 2/4 anonim válasza:
Már van hack védő és olyan ami ellenőrzi a fájlokat,egyáltalán ezt meg lehet csinálni?
2011. aug. 25. 19:32
 3/4 A kérdező kommentje:

Persze!

:D

2011. aug. 25. 22:37
 4/4 Steve Taylor válasza:

MC indítóval hiába próbálkozol, az tuti nem fog menni GF szerónál :D max StarterCreator-al de még az sem biztos :| :D

Viszont ha megszerzed nekem a szeró pong-ját akkor csinálok neked egy gyorsabb bugmentes klienst GF-hez :D

2014. jún. 2. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!