Szeretném felrakni a gépemre a 64 bites (x64) windows 7-et de valamiért nem engedi. Mit tegyek?
Szerintem a Bios-ban kéne valamit állítani mert egy ugyanilyen gépre szó nélkül felment.
A gép:
Asus m2n alaplap
AMD Athlon 64 X2 dual core 4200+
Nvidia Geforce 9600gt 512 ddr3 inno 3D
6 GB kingmax ddr2 ram 2*1gb + 2*2gb
SAMSUNG HD250HJ SCSI Disk Device (232 GB)
Hitachi HDP725025GLA SCSI Disk Device (232 GB)
PIONEER DVD-RW DVR-212D SCSI
Bios: american meratrends. Inc. 0803,2007. 09.13
Bocsánat igazatok van ezt nem írtam ki
Általában ez a hibakód: 0xc0000225
A telepítő nem hibás hisz akkor mind a 7 telepítő dvd rossz lenne?
Egy barátom gépére akinek ugyanez a felszereltsége van egyből ráment és azzal a telepítővel is megpróbáltam de nem ment
eljutott a végéig a telepítőnek de aztán lefagyott vagy a hibakódot dobta
boot majd kiválasztom a nyelvet aztán hogy 32 vagy 64 bites legyen rámegyek a 64-re telepítés befejezése után restartol automatikusan és mikor állna össze a windowsjel akkor dobja a fent említett hibakódot vagy ha netán továbblépne (ami eddig csak kétszer volt) akkor az utolsó telepítőfázisnál lefagy újraindítom és akkor meg kiírja hogy hiba a telepítés folyamán.
a biosban állítottam az acpi-n de semmi változás az a baj hogy az alaplapban meghalt az elem és nullázódott a bios (idő, bootrendszer stb..) lehet ez lenne a gond??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!