Készítettem Painten egy Laptopot, Mi hiányzik még róla szerinted? és hogy sierült?
szabályos vonalakat:D jólvanna hát te kérdezted hogy sikerült. szaálytalanul
tegyél mellé fülhallgatót, cdt, cd tokot, usbt, usb-s vibrátort....
Szerintem élsimításért kiált, de nagyon! :D
Egyként készíthetted volna Paint.NET-ben is, az sokkal többet tud, nem nehezebb kezelni és ingyenes. Pont a Paint leváltására tervezték. Még a rétegeket is kezeli, mint a Photoshop.
De leszámítva, hogy minden recés, egész ügyes, azért látszik rajta, hogy dolgoztál is rajta.
Köszi :)
és ki is fogom próbálni :)
Megmondom őszintén,hogy nem értem,miért paintban csináltad.
Vagy 3d progi (ez bonyesz ) vagy valami vektros progi kellene neked (a bitmapos layeres szintén sokáig tart).A vektorosokban az a jó,hogy megcsinálsz egy gombot és le tudod copyzni egy csomó helyre és átméretezheted normálisan. Olyasmi is lehetséges jobb vektoros progikban,hogy pl csinálsz egy gombot ,majd ezt klónozod és még kicsit alakítasz rajta, pl szélesebbre rakod,de jön egy olyan dolog,hogy jó lenne,ha minden gomb inkább kerekebb szélű lenne,akkor az eredetin ,ha kerek sarkot csinálsz,akkor a többin is az lesz,ami belőle származik.
Én inkscape-t használok, ingyenes, bár néha megrogy ezért nem árt időben mentegetni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!