Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudok Videoget-tel...

Miért nem tudok Videoget-tel letölteni?

Figyelt kérdés
Megprobàlom a ksivideot letölteni,de az àllapothoz azt irja ki,hogy a Host hozzàférhetetlen
2009. ápr. 17. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez a "ksivideo", valami motoros téma? Mert onnan nekem sem sikerült leszedni semmit VG-vel. Viszont a Firefox plugin, DownloadHelper müxik rajta.FF>>> Eszközök/Kiegészítők/Kieg letöltése...ide beírod és telepíted. A videót elindítva elkezd forogni a kis ikon, lenyitva ,mellette menthetsz...
2009. ápr. 17. 13:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocsi egy kicsit elronditottam.Kis videokat akartam irni.Szal beirom az url cimet és beinditom a letöltést és azt irja ki mellé,hogy broadcast yourself és egy hibar-t felkiàllto jellel.Sehonnan nem tudok letölteni.A videogetes mappàba töltse a videokat???
2009. ápr. 17. 13:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Màr most jobb a helyzet eltünt a broas yourself és mostmàr a letöltött dolog cimét irja be,de a hibar felkiàlltoval még mindig ott van.És azt irja ki ellenörizzem az internetes beàllitàsokat.Ott mit és hogyan kell beàllitanom??
2009. ápr. 17. 14:01
 4/4 anonim ***** válasza:
A legtöbb oldalról a Videoget tud letölteni. Ezeket a kis videók az Indavideo-n találhatók. Az URL-ben nincs benne a www, szerintem ez az akadálya a VD-vel való letöltésnek. A DownloadHelper-t tedd fel, azzal megy. Ennek a kettőnek a használatával szinte minden oldalról tudsz menteni.
2009. ápr. 17. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!