Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért áll le a Tomb Raider...

Miért áll le a Tomb Raider Underworld?

Figyelt kérdés

A következő konfig.-ra installáltam:

-DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz

-nVIDIA GeForce 9800 GTX+ 1024MB

-2x2GB GeIL CL5-5-5DDR21066

-SAMSUNG 750 GB, 7200 RPM, SATA-II

-Nv driver verzioja: 182.08

-DX 9c

A feltelepítés simán lezajlik, majd crack után van még egy 1.1-es patch. Anélkül , és azzal is ugyan az az eredmény. Elindul a gém, majd kéri először az optimális video beállításokat, főcím logo, majd az auto mentés bekapcsolásának kérdése (magyarul),természetesen "Igen",

Ezzel vége is a játéknak simán kilép ,minden figyelmeztető felirat és hiba jelzés nélkül. Ujra indításnál ugyanez a formula csak most már ugye nem kérdez video, és mentés beállítást sem, de kilép ugyanott ahol előzőleg is.

XP-n és Vistán kipróbáltam u.az az eredmény.

Mi lehet a baj?

2009. ápr. 17. 06:51
 1/2 anonim ***** válasza:
73%
biztosan rohadtul nem fog tetszeni a véleményem, de azért leirom: másolt szoftvernél nincs garancia arra, hogy működni is fog. ha ezzel a játékkal akarsz játszani, akkor 2 dolgot tehetsz, az egyiket le se irom, mert előre tudom boritékolni a felháborodott válaszodat, a másik meg az, hogy letöltöd máshonnan, egy másik release-t.
2009. ápr. 17. 08:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Talán segítene egy másik crack!

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. jan. 21. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!