FOLDER LOCK programmal titkosítottam egy mappát, ami ugyebár miértne de úgy eltünt, hogy sehol semmi?! Mi az, h magától letörli a mappát?!
nincs a lomtárban néztem :S
17:07 azt tudom,hogy úgy titkosít, de mikor beírtam a kódot...kinyitotta,viszont a mappám nincs sehol:S és annyira idegesítő mert fontos dolgok voltak benne,egyik helyen írták,h ha én törlöm akkor elvileg visszaáll az a mappa ami titkosítva volt...de mégsem. :S már a progit is letöröltem és sehol nincs a mappa,keresőbe is beírtam pedig a mappa nevét :/ :(
v.színű, hogy egy tört verzióval volt dolgod és az "rúgott vissza"
nyugodj bele, hogy az már elveszett! (pláne a Folder Lock progi eltávolítása után)
ha meg megvetted, a problémáddal fordulj bizalommal a termék hazai képviseletéhez...
na az szép:( akkor ezzel jó beszívtam... :/ csak egy letöltött verzió volt,ezek szerint olyan is...
na most lett nagyon melegem,a 35fokos meleg ellenére :|
köszi mindenki
halvány remény, de a semminél több:
(pendriv-ra töltsd le! és onnan Futtasd! ...NE a merevlemezre ahonnan a mappa elveszett!!)
Portable Multistage Recovery (3.53 MB)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
hiba megoldva srácok :) megnyugodtam.
nem az utolsó hozzászoló progival sikerült sajna, de nagyon köszönöm neki is !! :)
ez alapján sikerült visszahozni a mappát : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!