Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Erre milyen szerver oper'ci=s...

Erre milyen szerver oper'ci=s rendszert rakjak?

Figyelt kérdés
Szóval egy itthoni szervergépet szeretnék működtetni, rajta counter strike, css, ts3 és weblap szerverrel. Eddig ezeket mindet gond nélkül meg tudtam csinálni windowson. Linuxon sokkal nehezebb? Még sosem volt dolgom linuxal.
2011. aug. 24. 13:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Hááát, ha linuxot most látsz először, akkor valószínű azt se tudod majd hogyan kezdj hozzá, szóval maradj a windows-nál. A legegyszerűbb, ha egy virtuális gépre felraksz egyet, akkor rájössz, miről beszélek.
2011. aug. 24. 13:13
 2/3 Pj0tr ***** válasza:

weblapszerver... ez olyan aranyos :D

A linux egyébként egy igen bonyolult állatfaj, de ha elég jó az angolod, akkor tudsz vele boldogulni és ahogy előttem említették. Mindenképpen virtuális gépen próbálgassad előbb, hacsak nincs egy dedikált vasad a tesztelgetéshez.

2011. aug. 24. 14:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Kb annyit használtam linuxot eddig, hogy kb 2 éve a laptopomat azzal együtt vettem meg, kb 1 napig az volt rajta:D
2011. aug. 24. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!