Mond valaki nekem egy nagyon profi sakk programot?
Tud valami mondani egy nagyon profi sakk programot, amit a netről le lehet tölteni ingyen?
Ismerem a rybka 4-et meg a fritz 12-t, de nagyon örülnék ha valaki tudna mondani ennél is (sokkal) jobb programot amit le lehet tölteni ingyen
idegesít hogy van 1 ismerősöm és a rybka 4-et majdnem el verte, a fritz 12-vel meg döntetlent játszott, és ez idegesít, valaki tud mondani olyan progit, ami ennél is (sokkal) keményebb? :D
ismerek 1-2 progit ammi keményebb mint a rybka 4 meg a fritz 12, de ahhoz sajna 4 gigás ram kell meg 64 bit, de nekem sajna csak 2 gigás ramom van meg 32 bit, ugyhogy ha vki tud a fritz 12-nél meg a rybka 4-nél is nehezebb progit, ami belefér a GB ram-ba meg a 32 bit-ba akk megköszönném, ja ha vki tud linket, akkor azt is küldhet, thx
neked szerintem sakk motor kell nem pedig a program
ami lehet a houdini illetve innen [link]
a fire vagy az ivanhoe próbálgasd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!