Miért nem települ a DownloadHelper?
A Firefoxnak sűrűn jönnek frissítései, de nem mindegyikhez passzolnak a kiegészítések. Nemrég frissítettem Firefoxot 3.6.20-ra, erre fel eltűnt a DownloadHelperem mert kiírta: ezzel a verzióval nem megy (ezek vajon mind hülyék ?)
Gondoltam, hátha jön majd egy újabb DownloadHelper. Jött is, ezúttal a 4.9.5-ös, de a Firefox ezt sem fogadja el - kiírja, hogy "Telepítési hiba" - Hibakonzol 203.
Így most nem tudok egy szar Youtube-os filmet se letölteni. Érdemes lenni telepíteni egy régebbi Firefoxot - csak ne "akarná" frissíteni minduntalan...
Köszi, elmaradtam a fejlődésben.
Már volt Firefox 6.0 verzióm, de visszaraktam a régi 3.6-ost, annyira zavart, hogy az új 6.0-nál hiányzik az a kis nyíl (fent a 2. sorban a Vissza és Előre nyilak utá), amire jkattintva legördül egy lista az elmúlt 8-10 URL-címmmel.
Nagy nehezen megtaláltam. Köszönöm szépen.
Csak azon csodálkozok, hogy a fejlesztők hiába okos informatikusok, ha annyira nem viszi az eszük, hogy azoknál a fránya nyilaknál legalább tartsák meg a megszokott élénk kék színűket. Vagy ott a DownloadeHelper melletti kis nyíl - vajon mi okból kifolyólag lett kisebb és színtelen - vagyis szürke jel egy szürke háttérben. És az ilyen tetű informatikus továbbra is szennyezi a környezetét ? Ti nem rúgnátok ki azonnal ?
Nem azért, természetesen nem. Gondolj csak utána: normális dolog egy jelet (nyíl) lekicsinyíteni és leszürkíteni, majd egy szürke háttérre helyezni ? Te megcsinálnád ?
De ez nem is lenne akkora baj, ha csak egy idétlen fejlesztőnek rossz napja van, olyan még volt a történelemben. De a fejlesztést beadta és azt valaki ELFOGADTA. Utána még a fizetését is felvette...
hát csak annyi jelentősége van, hogy milyen felbontásban töltse le neked :D
gondolom az HD lenne
amúgy egy rakat másik youtube letöltő van, ha a downloadhelper valamiért nem menne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!