Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha veszek új laptopot feltudom...

Ha veszek új laptopot feltudom rakni a Windows 7-et?

Figyelt kérdés
Ha windows loader-rel aktiválom a win7-et a laptopon, akkor összeomlik a a rendszer? Mert hallottam/olvastam, hogy bütykölt WIN-t nem lehet feltenni ezekre.. Javaslat, megoldás? :) azon kivül, hogy vegyem meg, mivel nincs annyi pénzem..
2011. aug. 23. 08:53
1 2
 11/16 anonim válasza:

@ZivaDavid

ez a feltelepített, de be nem töltő /nem induló/ windows7-en is segít(het) ?

éppen keresek a témában, de gyorsabb lenne egy igen vagy nem. köszönöm!

2011. aug. 23. 13:00
 12/16 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszi a válaszokat :)

Aczél az ár befolyásol így ha az asus-t választom, akkor ASUS k53u-t választom :p

2011. aug. 24. 08:12
 13/16 anonim ***** válasza:
A Samsung valóban ilyen problémával küzd, ha nem hiszed olvass fórumokat, ahol erről van szó, minden Samsung laptoposnak ez a baja. (Ez az egyik válaszolónak ment).
2011. aug. 24. 08:25
 14/16 Jenci ***** válasza:
Tudom barátom,de én már nem egy Samsungra tettem fel a win7-et.A loaderek erre is gondoltak.:))
2011. aug. 25. 09:30
 15/16 anonim ***** válasza:

@.Aczél.:

Csökkentett üzemmód + loader? Működik?

(nem próbáltam még, de ezt tenném, ha itt lenne)

A tapasztalat azért jól jönne.

2011. aug. 25. 21:59
 16/16 anonim válasza:

Köszi!

ismerős azóta szenvedett vele, a winyón nem volt jó a boot szektor. fuuuuuuuuu.. de már megy.

2011. aug. 26. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!