Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » DOOM3 semmiképpen nem indul....

DOOM3 semmiképpen nem indul. Miért van ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lenne egy olan problémám hogy feltelepítettem a DOOM3-at és nem indul el. Ráklikkelek és kidob egy olyan ablakot hogy a DOOM3.exe hibát észlelt ezért leállt. Valami atioglxx.dll hibára hivatkozik. A legújabb patch is fönt van a játékhoz, a gépem nemrég lett újratelepítve új alaplap miatt(azelőtt nem volt fenn ez a játék, ma raktam fel a gépre), Windows XP Prof. SP3 van fönn az összes frissítéssel együtt.

Már többeknek jelentkezett ez a hiba de a google-ban sehol nem írják le a megoldást, végigkutattam még a szántóföldeket is és nincs sehol sem egy nyomorult megoldás:)

2011. aug. 23. 07:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Eredeti game?
2011. aug. 23. 08:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Először is kezd azzal hogy telepítel egy Win7-et mert az a legjobb (XP elavult) és tegyél fel egy alap játékot crackeld és ne tegyél fel semmilyen patchet!!
2011. aug. 23. 09:04
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem eredeti, de neten láttam hogy egy srácnak eredetivel ugyan ezt csinálta. Csak nem írta le hogy hogyan oldotta meg.

Kedves második hozzászóló! A Doom 3 az nem mai game. Akkor még Win7 sem volt mikor készítették. Az XP-n pedig még mindig futnak a legújabb játékok is. Továbbá, a patchek aarra valóak hogy javítsák a játékokat, így kevesebb hibák vannak bent. De egyébként alapból bele van építve a legfrissebb patch a játékba.

Egyszerűen nem jövök rá hogy miért nem indul el...

2011. aug. 23. 10:48
 4/8 A kérdező kommentje:

Ja, leírom a konfigomat is, de ez sztem nem számít és nem gyenge a játékhoz képest mert a COD6(Modern Warfare 2) is elmegy rajt akadás nélkül 1280x1024-ben.

- AMD Sempron 2600+ CPU

- 1.75GB Ram (DDR1)

- Sapphire Radeon x1650PRO Videókártya (512MB DDR2)

- 40GB WD HDD és 160GB Samsung HDD.

- Lite-ON DVD-RW

2011. aug. 23. 10:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Meg crackelted? Vga driver frissítése segíthet esetleg.
2011. aug. 23. 12:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen megcrackeltem és a 10.2es catalyst-os driver van fent, az én kártyámhoz az a legfrisebb, annál frisebbet csak újabb kártyákra lehet fölrakni. Már mindent megpróbáltam de semmi, egyszerűen semmi és nem csak én vagyok ezzel így, nem csak nekem van ez a hiba ennél a gamenál.
2011. aug. 23. 13:20
 7/8 A kérdező kommentje:

Megoldottam!!! Leírom hogy másnak is segítségére legyen:)

Annyit kellett csinálni hogy letöröltem a VGA drivert, fölraktam egy régit. A régi driver atiolgxx.dll nevű fálj-ját(C:/Windows/system32) kimentettem asztalra. Utána uninstall régi driver, vissza install legújabb driver. Ezután amit kimentettem régi driverből az asztalra, azt a atiolgxx.dll -t bemásoltam a system32-be és felülírtam. És jó is lett :))))

Minden oké, és bár nem sikerült segítenetek, azért köszönöm hogy próbáltatok!:)

2011. aug. 23. 20:37
 8/8 anonim válasza:
Én azt csináltam, hogy lemezképfájlt töltöttem le vettem sima lemezeket, ráírtam és úgy simán futott! De ha te túlbonyolítod és működik akkor nem lehet gond :)
2014. nov. 4. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!