DOOM3 semmiképpen nem indul. Miért van ez?
Sziasztok! Lenne egy olan problémám hogy feltelepítettem a DOOM3-at és nem indul el. Ráklikkelek és kidob egy olyan ablakot hogy a DOOM3.exe hibát észlelt ezért leállt. Valami atioglxx.dll hibára hivatkozik. A legújabb patch is fönt van a játékhoz, a gépem nemrég lett újratelepítve új alaplap miatt(azelőtt nem volt fenn ez a játék, ma raktam fel a gépre), Windows XP Prof. SP3 van fönn az összes frissítéssel együtt.
Már többeknek jelentkezett ez a hiba de a google-ban sehol nem írják le a megoldást, végigkutattam még a szántóföldeket is és nincs sehol sem egy nyomorult megoldás:)
Nem eredeti, de neten láttam hogy egy srácnak eredetivel ugyan ezt csinálta. Csak nem írta le hogy hogyan oldotta meg.
Kedves második hozzászóló! A Doom 3 az nem mai game. Akkor még Win7 sem volt mikor készítették. Az XP-n pedig még mindig futnak a legújabb játékok is. Továbbá, a patchek aarra valóak hogy javítsák a játékokat, így kevesebb hibák vannak bent. De egyébként alapból bele van építve a legfrissebb patch a játékba.
Egyszerűen nem jövök rá hogy miért nem indul el...
Ja, leírom a konfigomat is, de ez sztem nem számít és nem gyenge a játékhoz képest mert a COD6(Modern Warfare 2) is elmegy rajt akadás nélkül 1280x1024-ben.
- AMD Sempron 2600+ CPU
- 1.75GB Ram (DDR1)
- Sapphire Radeon x1650PRO Videókártya (512MB DDR2)
- 40GB WD HDD és 160GB Samsung HDD.
- Lite-ON DVD-RW
Megoldottam!!! Leírom hogy másnak is segítségére legyen:)
Annyit kellett csinálni hogy letöröltem a VGA drivert, fölraktam egy régit. A régi driver atiolgxx.dll nevű fálj-ját(C:/Windows/system32) kimentettem asztalra. Utána uninstall régi driver, vissza install legújabb driver. Ezután amit kimentettem régi driverből az asztalra, azt a atiolgxx.dll -t bemásoltam a system32-be és felülírtam. És jó is lett :))))
Minden oké, és bár nem sikerült segítenetek, azért köszönöm hogy próbáltatok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!