Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit csináljak ha a játékot,...

Mit csináljak ha a játékot, amit letöltöttem, ISO fájlban adja meg?

Figyelt kérdés
Van Daemon Tools-om de nem tudom, hogy mit kell a kettővel csinálni. Légyszíves nagyon egyszerűen írjátok le!
2011. aug. 22. 10:45
 1/9 anonim válasza:
100%

Lenn a tálcán a Daemon Tools ikonjára jobb klik, menj rá a virtuális eszközökre, és ha csináltál már egy meghajtót (Amikor föltelepíted alapból csinál egyet) (Eszköz 0) menj rá, válaszd a kép csatlakoztatását, és válaszd ki a játék iso-ját.

Ha nincs meghajtód, akkor válaszd a virtuális eszözök/SCSI virt. meghajt. létrehozását, hozz létre egyet, aztán csináld úgy, ahogy az előbb írtam.

2011. aug. 22. 10:56
 2/9 A kérdező kommentje:

Jaj köszönöm szépen :) Ment a zöld kezecske :)

És ezután kell crack-elni vagy már lehet telepíteni is?

2011. aug. 22. 10:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Miután feltetted azután kell crack-elni és mehet a játék:)
2011. aug. 22. 11:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Már szerintem egyből telepítheted! Nekem nem kellet semmilyn ISO fájlt crackelni régebben!
2011. aug. 22. 11:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Vedd meg.
2011. aug. 22. 12:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Úgy csináltam, ahogy az első írta, feltelepítettem, de azt írja ki, hogy nincs a meghajtóban a lemez! Most mit csináljak?
2011. aug. 22. 13:21
 7/9 anonim válasza:
Most jön a crack.:)
2011. aug. 23. 11:19
 8/9 A kérdező kommentje:
És azt hogy? Már annyi kérdést elolvastam ezzel kapcsolatban, de még nem jöttem rá, hogy hogyan kell :S
2011. aug. 23. 11:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Állt. van 1 Crack/Skidrow mappa az ISO ban,azt megnyitod és mindent átmásolsz a játék főmappájába(ez egy indító .exe és néha 1 .dll szokott lenni,az .exe-t felül kell írnod)

Ha a játék mappájában nem találsz akkor google a barátod keress rá erre:

játék neve (ja patch-elted akkor utánna a verziója) crack (torrent)

2011. aug. 23. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!