A windowst le lehet törölni? Hogyan?
Szóval próbáltam újrarakni, de nem engedi merthogy valami fájl hiányzik. Hallottam olyat hogy töröljem a C: meghajtót, de azon nekem vannak fontos dolgok is, nem csak a windows. Szóval hogy lehet letörölni úgy hogy mást ne szedjen le csak a winfost?
Aki tudja segítsen, de ne bonyolultan, szőke vagyok... xD
Sehogy máshogy. Format C:
Ments le mindent a gépedről, ami fontos neked.
Nekünk pl. ezért ketté van osztva a winyónk. A mentett dolgok a D-n vannak, a progik a C-n.
Én a közelmúltban raktam újra a saját gépemet is és anyuét is.
1. ments le mindent, ami a gépeden fontos és nem akarod, hogy elvesszen
2. keress egy windows telepítő CD-t (lehet más is, de szerintem te a többivel nem boldogulnál)
3. tedd be a CD-t, és indítsd újra a gépet, és kövesd az utasításokat
4. ha nem úgy van beállítva, hogy a géped a CD-meghajtóról bootoljon (vagyis hogy onnan töltse be a rendszert), akkor kérj meg egy informatikához értő ismerőst, hogy csinálja meg neked
5. pár óra, és újra használhatod tisztán
És ezt a format c-t hogyan? hova írjam? aztán csak simán bootolni a cd-ről?
amíg nincs törölve a win addig nem rakja újra akárhogy akarom. ismerős meg nincs aki értene hozzá.
Olvasd át ezt az oldalt>>> [link]
Érdemes kinyomtatni. Viszont az első egy-két telepítést, jobb lenn ha segítséggel csinálnád...dee megpróbálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!