Ha megy a Zonealarm akkor nem megy a net, mit kell beállítani hogy jó legyen?
Én Comodot használok,nem olyan bonyolult az.Egyszer kell csak portot nyitni benne a utorrentnek,oszt kész.Arról meg van leírás a neten,pl a saját fórumán is.
Pctools tűzfala tényleg jó,de szerintem a zonealarm se rossz.
Ja a kérdésre válaszolva:
Valószínüleg azért nincs neted,mert nem engeded ki a progikat a netre,amikor kérdez a zonealarm.
allow-mehet
deny-tilt
Nem tudom akkor...
Nálam sose volt ilyen gond vele,amikor még azt használtam.
Így látatlanba nehéz megmondani,hogy mi baj lehet.Esetleg próbálj ki egy másik tűzfalat.
pl comodo,pctools,ashampo firewall free,outpost free,online armor free...stb
Comodonál figyelni kell,mert telepítéskor megkérdezi,hogy mit akarsz felrakni,és a virusirtó részét nem szabad beikszelni,ha van már másik a gépen.
Gondolom tovább tart amíg leáll.Nem arról híres egyébként,hogy kicsi a gépigénye,de azért nem vészes.
Nekem nem tűnt fel,hogy fogná a netet.Torrenten a maximális sebességemen jön a szajré,ha van elég seeder.Lehet,hogy csak pillanatnyilag lassult le a szolgáltatód.
Esetleg kipróbálhatod még az ashampoo firewall freet,annak nagyon kicsi a gépigénye,hasonlóan a többi ashampoo termékhez.De szerintem nem nyújt olyan magas fokú védelmet,mint pl a comodo vagy az outpost pl.Ők nem kimondott védemi cég,gyártanak sok mindent.pl a burning studiojuk a legjobb íróprogi winre a nero után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!