Beszélgethetnék photoshop szakértővel? Hasonló képeket szeretnék, mint ez itt.
ez a kép tényleg 100% mesterséges.
különféle szűrőkkel el lehet érni a kívánt eredményt, de szerintem a fákat és a hidat vonalrajzból készítette.
meg észrevettem egy kis bakit:
a köd miatt nem szabadna a vízben a magasabb fa tükörképét látni :D
Sziasztok!
Szűrökkel biztos , hogy nem lehet ilyen hatást elérni.
Ez a fotó HDR ,minimum 5 képből összegyúrva HDR-be különböző expoziciós beállításokkal lőtte az összes képet.
Utána már nem tudom mit mahinál meg hogyan, de photoshopozik az ürge , ezt ő is beismeri ,nem is titkolja.
Itt egy másik képe:
ezeken itt nincs semmi extra...
van egy glauss életlenítés az egész képen...kb 1.5 pixeles, kontraszt és fény játékok...semmi extra csak csúszkákkal kell sz@rakodni...
bal oldalon egy 100%ra puhára állított ecsettel belerajzolt...
esetleg még van rajta egy fedőréteg ami talán szürke és kb 5-6%-os átláthatóságra van belőve...ettől ilyen baljós a látvány...
a második kép még ennél is egyszerűbb...csak kontraszt...fény és ..manuális élesítés...persze csak módjával..azok a felhők pedig módosított finom kijelöléssel olyan szépen odavarázsolhatóak, ahogy itt látszik...
ajánlanám a videosmart.hu-t itt minden photoshop trükköt meg tudsz nézni...amik jók a cs5-höz is...
A videosmarton belül hol a photoshop részleg?
Köszi!
hát a keresőben fent beírod hogy photoshop...
ugyanolyan oldal mint a youtube...csak magyar..
sok hasznos tippet elsajátíthatsz itt...
ismerd meg az eszközöket és ha ugy érzed..töltsd le a top secret of photoshop című dvd gyűjteményt...ami 5 dvd ből áll kb 60 tanító videóval...
nem tudom hogy honnan tudod letölteni...nCore-on tutira fent van...
Köszi a válaszokat!
Ilyet hogy csinál?
Beszerzek mindent , amit ajánlottál top secret DVD-t az lesz a második , a videosmart photoshop-pos videok utan.
hát ez már kicsivel bonyolultabb...
itt már használnod kell pár réteget és maszkokat is...vannak megvilágítási effektek ahhoz hogy arc világos legyen
nemtudom hogy milyen képből vágta ki azt a szem körüli ábrát..de külön rétegen kell lennie hogy a rétegtulajdonságoknál be tudja állítani hogy merre vetüljön pl a pók árnyéka...ezek az elmosások gyerekjátékok...de rengeteg finomítást kell megcsinálni mire így összeáll a kép...
de simán megtanulod ezeket azzal amit ajánlottam..
csak tényleg nézd a smartos videókat hogy ismerd az eszközöket meg az egész programot...mert a dvd-n már nem magyarázzák annyira részletesen ..csak csinálják...
de ha egyszer elkapod a fonalat...onnan már nagyon fogod élvezni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!