Melyik a jobb, Microsoft Office 2003 vagy 2007 vagy 2010?
Figyelt kérdés
Elvileg ha letöltöm a 2010 és aktiválom akk van benne virus ezért félek/kétejkedek. A 2007 office meg hát nem olyan jó office 2003 no comment furcsa megszokni szerintettek melyik a legjobb / jobb? thx2011. aug. 20. 00:56
1/7 anonim válasza:
A 2007-est használom, ebben még nincs benne az az idegesítő kms aktivációs szemétség, csak beírom a sorozatszámot és onnantól elfelejtem a dolgot.
4/7 anonim válasza:
Nekem volt 2010-es is, alapból aktiválta magát telepítésnél, sztem az a legjobb, de torrenteken leg elterjedtebb a 2007, és az is tud mindent.
Amúgy ingyenes alternatívák is léteznek, pl LibreOffice.
Én első körben ezt nézném meg, mert ingyenes és kevesebb helyet is foglal, nem kell sorozatszám se. Aztán ha nem tetszik még mindig ott a torrent és kereshetsz mást.
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat . : ) Igen,a 2010 office nekem mindig jelzett. Akkor ezek szerint maradok a 2007,nél és az libreoffice-t is megnézem nagyon szépen köszönöm a válaszokat! : )
2011. aug. 20. 11:03
6/7 anonim válasza:
2003...Mért ne azt nagyon egyszerű használni egyszerűbb mint a modernebb Office-ket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!