Az új 2011es msnemen miért nem látom hogyha felvesz valaki?
Figyelt kérdés
Mintha amikor letöltöttem volna jött valami felkérés de mostanába felvesznek csomóan 1 felkérés se jött :S:S Ha én felveszek valakit az oké de engem nemtudnak nemtudom elfogadni nemis hoz be semmit :OO2011. aug. 18. 21:16
1/2 anonim válasza:
Hát nem tudom... Szerintem úgy sz@r ahogy van. 2009-es verziót használom, az új gyerekes ezzel a facebook mániájával meg az idétlen smileyaival... Egyébként én időt sem hagytam neki, hogy találkozhassak ilyennel. Tipp az eltávolításához:
!!! 100% működik !!!
Letöltöd a Windows Install Clean Up programot innen:
Majd telepíted. Startmenübe teszi az ikonját, ne az asztalon keresd! Futtatod, majd kijelölsz minden Windows Live-al kezdődőt a shift vagy a ctrl gomb segítségével, majd rányomsz a Remove gombra. Vársz még végez, és kész is. A 2009-es Msnt innen szdheted le: [link]
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de azért várok még válaszokat akinek 2011es msnje van hogy neki hova jönne felkérések!?
2011. aug. 20. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!