Hogyan tudhatnám meg a wifink jelszavát?
Win 7-em van és az lenne a kérdésem hogy valahol meglehet -e nézni a wifi jelszavát a gépen?
Telefonról szeretnék rácsatlakozni.
Nem elfelejtettem hanem régebben csinálta meg egy szerelő,de a telefonszámát elhagytam és nem tudom megkérdezni.
Lépj be a routered menüjébe és ird át olyanra, amit nem fogsz elfelejteni!
Pont egy percbe telik...
A router menüjét az explorerből a router IP címének begépelésével éred el. Legtöbbször a 192.168.1.1 vagy 192.168.1.0 címen találod. Ha nem változtattál jelszót akkor az admin/admin amivel legtöbbször be lehet lépni.
Részletesebben a router leírásában találod meg ezeket.
A routerbe belépni egy perc, a feltörés meg néha több óra! No melyik az egyszerűbb?
Ráadásul a router resetelése se nagy gond!
Ez nem feltörés! Elfelejtette a Wi-Fi jelszót, gondolom a Laptopjával csatlakozik vele továbbra is, csak nem kérdezi tőle, mert a rendszer korábban már elmentette a jelszót.
Ez a program kiszedi a Windows regisztrációs adatbázisából az összes korábban használt jelszót a másodperc tört része a alatt.
Ha nincs olyan számítógépe, ami korábban már sikeresen csatlakozott a routerhez, vagy azóta már újratelítette, akkor valóban a router menürendszere, ha az is kódolt, akkor a hard reset majd újrakonf. a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!