Vajon elég a GTA 4 nek ez a konfig?
P4 Intel pentium Dual 2.6ghz (5.2ghz) 1mb cache 800mhz fsb
AMD ATI Radeon HD2400PRO
2gb RAM
380GB HDD
vajon elég?
hát elfog menni, a vid kártyád a parás. 2 dolog miatt.
1: ati videókártyákon a gta 4ben elég érdekes grafikai bugok jönnek elö (házakon fekete csikok távolról) meg ehhez hasonlók
2. nem elég erős ahhoz hogy normálisan tudd vinni. hiába 512es a vid kártyád, alehet hogy a játék engedi felhuzni a grafot, de nemfogja birni.
pontosan nemtudom miylen szintü ez a kártya, de gondolom 512es. sokat ez nem számit. ha viszon 256os erősebb kártyád van, és feljebb tudnád huzni a grafot, csak nem engedi, akkor hozz létre az indito mellett egy commandline.txt fájlt amiben ez legyen: -availablevidmem 3.5
-norestrictions
-renderquality 5
-shadowdensity 100
-viewdistance 100
-detailquality 100
-shadowresolution 1024
-shadowquality 5
-reflectionquality 7
-reflectionresolution 8192
-waterquality 5
-waterreflectionquality 5
igy nemfogja ellenörizni a vid kártyád memoriáját és engedi felhuzni a grafot ameddig akarod.
Én radeonnal nem tapasztaltam grafikai bugokat, de a patch-ek nagyon kellenek alá, már csak a teljesítmény miatt is.
Ha el is fut a játék szerintem minimum garfikán: A GTA4 szereti az erős procit, még a 4 magot is meghálálja rendesen. WinXP-hez talán még elég a 2GB RAM, de ez sem túl sok (Vista/7-hez már kifejezetten kevés). A videokártya sajnos gyenge, alsó kategóriás...a GTA4 magas beállításokkal sokkal erősebb VGA-t igényel 1GB memóriűval (egy 4870 1GB szvsz már elég lehet).
Nem próbáltam ilyen konfiggal, így biztosat nem tudok mondani a sebességre vonatkozóan (átlag fps), de a minimum grafika az tuti.
Itt letesztelheted.
klikkelj a "Kattints ide! Rendszerigény" válaszd ki a játék nevét és kattints a Can you run it-ra
hát nekem ezzel a configgal majdnem maxon futott:
alaplap: msi p6n sli
ram: 2gb
vga: nvidia geforce 8600gts (256mb!!)
proci: intel core 2 duo
hdd: 320gb
csak a vga ram miatti limitet kellett kikapcsolni, igy medium textúrákkal maxon futott teljeseen játszható fps-sel
a Videókártya 256mb os.
a Dirt 2 k****ra szépen megy. Helyem van elég egy próbát megér :)
köszi mindenkinek :) ha megy akkor írok :D és ha valakinek megvan akkor tolhatnánk neten is. :D
megkeresed a játék mappáját pl C:\program files\rockstar games\GTA IV\ ebbe a mappába hozz létre egy uj szoveges dokumentumot (txt fájlt) és másold bele ezt:
-availablevidmem 3.5
-norestrictions
-renderquality 5
-shadowdensity 100
-viewdistance 100
-detailquality 100
-shadowresolution 1024
-shadowquality 5
-reflectionquality 7
-reflectionresolution 8192
-waterquality 5
-waterreflectionquality 5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!