Ha egy fájlt feltöltök a saját FTP szerveremre, hogyan tudom megcsinálni hogy ha rákattintok egy szövegre akkor azt a fájlt letöltse?
Figyelt kérdés
Elég fontos lenne :)2011. aug. 16. 00:34
1/8 anonim válasza:
Hát ha feltölteni feltudtad, a letöltés nem sokkal különbözik tőle. De nem értem milyen szövegre? (egy .txt vagy .doc formátumú file-ra gondolsz?)
2/8 A kérdező kommentje:
egy .max fájlra gondolok. A 3ds max programos munkáimat szeretném feltölteni, ami .max formátumú.
2011. aug. 16. 00:49
3/8 A kérdező kommentje:
Ja amúgy weboldalra akarom feltenni őket, feltudom tölteni a tárhelyre, de nem tudom hogyan lehet megcsinálni hogy ha rákattintok egy szövegre akkor letöltse. Az ucoz.hu rendszerben csinálom az oldalt.
2011. aug. 16. 00:50
4/8 anonim válasza:
TotalCommander-el csak ki jelölöd a file-t és feltöltöd. Annak akkor mindegy milyen a formátuma. Ha meg a feltöltött file-t akarod átírni akkor csak nyitsd meg, végezd el a dolgot és mentsd el. Az akkor úgy marad.
5/8 anonim válasza:
Úha, ehez így akkor nem nagyon értek :S
6/8 Argloss válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
Feltölteni én is tudok, de olyat hogy csinálok hogy innen le is tudják mások tölteni?
2011. aug. 16. 01:44
8/8 A kérdező kommentje:
Áháhááháháhá :DDDD Megvan :D Köszi, tényleg erre gondoltam :D
2011. aug. 16. 01:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!