Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért mosódik az msn?

Miért mosódik az msn?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Abba a problémába ütköztem, hogy éppen windows 7-re váltottam, felraktam a legújabb windows live messengert, és annak minden területén a kép elmosódik. A szövegek, a képek.. nem lehet egyáltalán használni. Másban nem ütközök ebbe a hibába, csak a messengernél. Hogyan tudnám megoldani, hogy tudjak msn-t használni a gépen?
2011. aug. 15. 18:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Legújabb van meg?
2011. aug. 15. 18:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen.
2011. aug. 15. 18:51
 3/9 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen egy ilyen effektussal találkozom ha megnyitom: [link]
2011. aug. 15. 18:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Videokártyád driver-e fent van, igaz?
2011. aug. 15. 19:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen-igen, minden rendben a driverekkel.
2011. aug. 15. 19:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Sajnos nincs ötletem. Bár a problémád nem egyedüli. Nem rég volt erről itt egy kérdés, ám használható válasz oda sem érkezett. Talán a 2011-es MSN újfajta hibája, amit maga a Microsoft se tud kiküszöbölni.
2011. aug. 15. 19:22
 7/9 A kérdező kommentje:

Hát az nagy kár. Gyakran használom a programot, de így nem lehet. Már le is töröltem, hogy korábbi verziót tegyek fel, de azokat meg nem hajlandó feltelepíteni, pont emiatt, mert régebbiek.

Mindenesetre köszönöm a segítőkészséged!

2011. aug. 15. 19:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Nyugi, valamit megpróbálhatsz, de utána mindenképp a 2009-es MSN-t telepítsd fel! Keress rá: Windows Install Cleanup. Futtasd le, és indíts újra. Majd próbáld meg telepíteni a 2009-es MSN-t. Ez a program az MSN még un-installálásból megmaradt registry bejegyzéseit pucolja ki. Sok sikert!
2011. aug. 16. 11:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Már működik! :)
2011. aug. 23. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!