Az EasyCleaner programban van egy lehetőség amivel kiszűrhetjük a dupla és a többszörös file-kat. Ezeket lehet törölni?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy ha megtalálta őket akkor egyet bent hagy a helyén és amit kiadott azt lehet törölni,vagy a kiadott filek-ból egyet (akármelyiket) meghagyjuk a többit töröljük.Hogy is van ez,2008. márc. 5. 14:45
1/3 anonim válasza:
Azokat a file-okat törlöd,amelyekre nincs szükséged. Én imádom ezt a progit, de ezt a funkcióját nem használom. Esetleg commanderből töröld a cleaner által megtalált duplikált felesleget.
3/3 anonim válasza:
Pl. honnan tudom, hogy egy általam ismeretlen fájlra van-e szüksége a gépnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!