Melyik Linux rendszert ajánljátok "Linux-kezdőknek"?
Figyelt kérdés
2011. aug. 14. 22:35
2/5 anonim válasza:
Énis kezdő vagyok, most ubuntu alól írok.
Használom vagy 1 napja, tény hogy ki kell ismerni, meg néha össze s gabalyodik. Én pl a vidikari drivert nem tudtam az istenért feltenni..de pár óra böngészés után siker....de azt kell mondja, váó...nagyon gyors lett a rendszer....mondjuk számomra élmény ismerkedni a rendszerrel.
amúgy hasznos oldal:
3/5 anonim válasza:
Szintén ubuntu alól írok. Nem bántam meg.
4/5 anonim válasza:
Ubuntu, bár nem vagyok Linux User, de erről a rendszerről hallottam, hogy a Linuxokhoz képest barátságosabb, könnyebben kezelhető felülete van.
5/5 anonim válasza:
Én openSUSE-t használok, most telepítettem fel, és meg kell hagyni (grafikailag) hasonlít a Windows 7-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!