Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mitől van az, ha az excel-...

Mitől van az, ha az excel- ben beírok egy cikkszámot pl. : 12.12, akkor 12. dec- re javítja ki, nagyon idegesítő, hol tudnám ezt kikapcsolni, kijátszani? Excel 2007- et használok.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 13. 20:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt a problémám. Hát most nem tom, vagy egy pontot írtam mögé, vagy lenyomtam a space-t egyszer.
2009. ápr. 13. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Cella formátumot állítsd számra, alapban általános
2009. ápr. 13. 20:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Közben rátaláltam egy áthidaló megoldásra, a formátumot átállítottam szövegre, így sikerült. Ha számra állítottam, akkor valami másik, hosszabb számra javított.
2009. ápr. 13. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha számra állítod, akkor definiálnod kell a szám formátumát is.
2009. ápr. 13. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne számra állítsd a formátumot, hanem szövegre. Egyszerűbb, ha kijelölöd az egész oszlopot, ahova cikkszámok kerülnek, még mielőtt bármit beleírnál, és jobb klikk >>> cellaformázás >>> szöveg. Ekkor minden szám, amit oda írsz úgy fog megjelenni, ahogy beírtad.
2009. ápr. 14. 00:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket!!!
2009. ápr. 15. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!