Sos? Telepítési gond?
Figyelt kérdés
Sziasztok internetről letöltöttem a photoshop cs4-es verziót és mikor telepítem fel akkor ezt írja ki I have serial number for adobe photoshop cs4 és nem tudok tovább menni légyszi segítsetek2011. aug. 14. 19:10
1/19 anonim válasza:
Meg kéne venni az eredeti verziót és nem lenne ilyen gond. (a photoshopot ugyanis azoknak csinálták, akik hajlandóak kiadni ennyi pénzt érte, és utána az meg is térül)
2/19 A kérdező kommentje:
oké akkor adjál rá pénzt mivel még gyerek vok és nincs pénzem
2011. aug. 14. 19:16
3/19 anonim válasza:
Le van írva az infoban a telepítés de ha nem értesz hozzá akkor inkább szedd le és telepíts régebbi verziót mert azt könnyebb lesz.
4/19 A kérdező kommentje:
és tudnál ajánlani vmi oldalt ahonnan magyarul letudnám tölteni
2011. aug. 14. 19:21
5/19 anonim válasza:
Magyarul photoshop? Nem ártana megtanulni angolul, haver.
6/19 A kérdező kommentje:
mint ahogy írtam még gyerek vagyok és most kezdtem angolt tanulni egy éve
2011. aug. 14. 19:26
7/19 anonim válasza:
Ez esetben még kicsi vagy ehhez, inkább használd a GIMP-et.
Magyar, ingyenes. És a kategóriájában kiváló!
G.
8/19 anonim válasza:
Akkor a ps-t úgy sem tudnád felfogni (főleg nem a szar magyar ferdítéssel...), szóval hagyd a fenébe.
9/19 anonim válasza:
"És a kategóriájában kiváló! "
Amennyiben a painttel tesszük egy kategóriába, ez igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!