Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi okozza az ilyen jellegű...

Mi okozza az ilyen jellegű hibákat: "x hibát észlelt, ezért leállt"?

Figyelt kérdés

Remélem ez nem olyan kérdés, amire az a válasz, hogy google.

Van, hogy egy program futás közben többször (óránként) "minden ok nélkül" leáll egy ilyen hibával. Ez az amikor nincs mit tenni, és nagyon hirtelen jön az egész, az ember meg sokszor a falra mászik (legalábbis én).

Nem vagyok idegen a számítástechnikában, de nem igazán tudom, pontosan mi okozhatja az ilyen jellegű leállásokat, és hogyan lehetne ezeket kivédeni?

2009. ápr. 13. 18:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Driver, memória, programhiba; hiányzó fájl, szóval sok minden!
2009. ápr. 13. 18:46
 2/3 A kérdező kommentje:

Értem. Kösz!

[link]

Valami ilyesmi. Itt persze pont a tartalom nem látszik rendesen. A profik egyébként ebből a rengeteg hexadecimális értékből le tudnak szűrni valamit? (Ami segíti a hiba javítását.)

2009. ápr. 13. 18:51
 3/3 A kérdező kommentje:
A program (játék) egyébként most lett feltelepítve mindekét gépen, hálózati alkalmazás közben (LAN) állt le, és nem csak egy gépen jelentkezett ez a hiba.
2009. ápr. 13. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!