Ha Wma-ból mp3-ba konvertálok, előfordulhat, hogy romlik a fájl minősége? (többi lent)
Figyelt kérdés
Format Factory-t használok, milyenre állítsam be a kimeneti minőséget hogy jó legyen?2011. aug. 13. 14:02
1/4 anonim válasza:
Ajánlom a DVDVideoSoft -ot, nincs olyan médiafájl amit nem ismerne, abban az Insane Qualite-ra vagy hogy kell írni, arra kell rakni, és abban ne4m romlik a minőség.
A Format Factory-hoz nem értek :(
2/4 anonim válasza:
ugye a wma (windows media audio) is már elve veszteséges tömörítés, de nem anynira mint az mp3, szoval ha jó minőségü mp3mat akarsz akkor 320kbs, ha átlagosat akkor 192kbs, ha gyengébbet akkor pedig 128kbs.
a legjobb konvertáló progi amit edddig próbáltam az a Power MP3 Cutter Joiner volt. nagyon jó minöségben konvertálja még a 100kbs alattiakat is, 192 vagy afölött pedig már szinte semmi különbség
3/4 VODKA0710 válasza:
Konvertálásnál csak romolhat a konvertált adatfolyam minősége, nem tudod emelni. Viszont be tudod úgy lőni, hogy hasonló legyen, mint az eredeti. A fentebb említett 320kb\s-es bitrátát én is tudom ajánlani, de szerintem magának a konvertáló programnak nincs különösebb kihatása a kimeneti adatfolyamra. Magasabb bitrátánál magasabb lesz a fileméret is, így van olyan eset, mikor felesleges helymegtakarítás céljából átkonvertálni egyes zenéket. Ha a file formátumával adódott probléma, akkor persze csak a konvertálás jelenti a megoldást.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2011. aug. 13. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!