Milyen jó képszerkesztő programok vannak?
Szia Nem tudom mi a bajod a photoshopal...
De van a GIMP, FotoSketcher, Instant Photo Sketch és InstantMask, Scrapbook Flair, FastStone Photo Resizer, Inkscape,Easy Image Modifier, Photobie, Photo! Editor, MAGIX Xtreme Photo Designer, Photo Resize Magic, Paint.NET, Snippy
Válogass kedved szerint én a Paint netet a GIMP et és a Photoshopot (tudom hogy neked nem jó) ajánlanám, de nézegesd meg a többit is, lehet valamelyik bevál majd ^^
köszi a válaszokat:)
a photoshoppal egyetlen bajom hogy nem ingyenes.
A photoshop ingyenes lesz, amint az ember beüti a keresőbe, hogy Photoshop CS 4 cracked download xD És már is egy csepp FT-t se kell érte fizetni ^^
Ha érdekel írj! Ha nem akkor is hogy miért nem akarsz ilyet csinálni (nincs az az épeszű ember aki megveszi az Adobe család egyetlen egy termékét is, kivéve, ha haszonszerzés céljából, mivel akkor törvények írják elő, hogy a számlán rajta kell lennie a licensznek, amit csak a megvételkor kapsz meg. Magán célra, nincs az az ember aki megveszi.)
Keress rá erre a gugliban:
"torrentezés alapjai"
Hasznos.
G.
Linket is tudok majd adni ^^
Addig is nézzétek meg és segítsetek nekem ! : http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!