A Gta San Andreas-nál melyik az a küldetés amelyiknél megáll a játék ha sokat cheatelsz?!
Az a küldetés, amikor ki kell rabolni a bankot.
Viszem a bankot(Breaking the Bank at Caligula's)
Egyszer-kétszer már végigjátszottam, de sosem akadtam még úgy el hogy csalni kellett volna. Amit tehetsz:
1. magyarítod a játékot, így nem értesz félre egy utasítást
2. keresel végigjátszást, ahol le van írva minden lépés
3. leírod mi az a küldetés és mikor/hogy/hol akadtál el, hátha a válaszolók pontos választ is tudnak adni, mert te is a kérdésben találgatsz, így én is csak azt tudok.
Pedig az nem is nehéz küldetés. Tudtommal csak a bankrablásosnál működik a csalásblokkoló.
Kiugrasz, a késsel elintézed az embereket, majd elhelyezed a robbanóanyagokat, majd ki kell menekülni.
Némi segítséget nyújt ebben azis hogy a radar jelzésének állása és alakja utal arra hogy a rendeltetési hely hozzád képest magasabban alacsonyabban vagy egy szintben van veled.
Ha a jelzés négyzet akkor veled egy szintben van. Ha háromször csúcsával felfele akkor feletted van. Ha pedig háromszög csúcsával lefele akkor alattad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!