Hogyan, vagy milyen programmal tudok 3D-s képet készíteni?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 12. 17:21
1/4 anonim válasza:
Artlantis render, 3d studio, Wings (ingyenes), Autodesk Maya, AC3d, stb...................
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2009. ápr. 12. 23:12
3/4 Gaieus válasza:
Na, ha valaki a 3D Studióval vagy a Mayával kezdi, akkor még jövőre is itt fog kérdezősködni. Arról nem beszélve, hogy max. kalózverziókkal dolgozhatna, hacsak nem milliomos.
Használd a Sketchup-ot, 3 éve megvette a Google és kiadott egy ingyenes változatot belőle.
Bár gyanítom, itt esetleg nem is 3D modellezésről, hanem 3D térhatású képekről van szó???
4/4 A kérdező kommentje:
Előttem szoló. Köszi a segítséget. Valóban 3D hatású képről van szó. Nem a rajzos megoldásra gondoltam. (Kezdő vagyok) Nagyon bután,félreérthetően tettem fel a kérdést. Akkor amit programot megadtál,azzal lehet képből 3D-t készíteni?
2009. ápr. 13. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!